Apel la voluntari pentru platforma ChildHub

Avem nevoie de voluntari pe termen lung pentru a scrie, traduce materiale pentru childhub.org sau pentru a oferi sprijin în derularea proiectului. ChildHub este o platformă online unde mii de utilizatori, profesioniști din domeniul protecției copilului și public larg, au acces gratuit la cursuri, manuale și noutăți in 8 limbi europene: română, maghiară, engleză, albaneză, bulgară, sârbă-croată-bosniacă, ucraineană, rusă. Platforma înființată acum 5 ani  ajută la perfecționarea continuă a specialiștilor din protecția drepturilor copilului din Europa de Sud-Est.

Ce veți face: veți căuta noutăți din domeniul social (după un scurt training) si veți scrie un rezumat al lor (2-3 articole scurte /lună), veți traduce materiale în limba română/ engleză la sugestia noastră (3-4 traduceri scurte). Dacă doriți, veți putea oferi sprijin necesar organizării unor evenimente din cadrul proiectului sau sprijin pentru diverse activități de management de proiect.

Ce obțineți: experiență într-o organizație internațională, recomandări pentru potențiali angajatori, adeverință de practică sau alt tip de act doveditor pentru experiența dobândită și desigur prieteni noi și voie bună.

Ce căutăm: studenți proactivi, motivați să lucreze în echipă, cu cunoștințe bune de limba engleză  și de tehnoredactare , familiarizați cu mediul online. Preferabil studenți în domeniul social, limbi străine sau jurnalism/comunicare.

Dacă sunteți interesați, ne puteți trimite un email cu câteva cuvinte despre voi la adresa raluca.condrut@tdh.ch cu subiectul „Vreau sa fiu Voluntar Childhub”.

ChildHub este o inițiativă regională (România, Ungaria, Albania, Kosovo, Bulgaria, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Ucraina) , finanțată de Oak Foundation și Austrian Development Agency și sprijinită de Terre des hommes.

Fundatia Terre des hommes Elvetia