ChildHub

Hub-ul pentru Protectia Copilului sau ChildHub (www. childhub. org) este o platforma interactiva folosita de catre specialistii in protectia copilului pentru a schimba cunostinte, pentru a invata unii de la altii, pentru a oferi si a primi sprijin.
Hub-ul pentru Protectia Copilului a fost initiat de un grup de persoane si de organizatii din 10 tari diferite din Europa de Sud Est si din regiunea europeana mai extinsa. Ca si comunitate de profesionisti, membrii ChildHub folosesc mediul virtual pentru a:
•    INVATA si EXPLORA: platforma aduce laolalta stiri, o bogata colectie de resurse, bune practici, cursuri online, resurse pentru formatori, webinarii, materiale multimedia si multe alte instrumente pentru studiu individual;
•    CREA RETELE DE INVATARE si SCHIMBA INFORMATII: devenind membru al comunitatii ChildHub, puteti lua legatura cu alti profesionisti din regiune, puteti comunica cu ei pe forum sau in cadrul webinariilor, puteti sa aflati ce evenimente vor avea loc in apropierea dumneavoastra si sa participati la ele;
•    AFLA MAI MULTE despre domeniul protectiei copilului: ce posturi vacante sunt disponibile momentan, ce noi resurse au aparut, care sunt ultimele trenduri la nivel european, etc.
Parteneri: Terre des hommes – biroul regional pentru Europa de Sud-Est, Terre des hommes – Romania, Albania & Kosovo, Slavati Copiii Balcanii de Nord Vest,  Centrul de ingrijire alternativa pentru copii Bulgaria, Brave Phone Croatia, Terre des hommes – Moldova, Centrul pentru Integrarea Tinerilor Serbia, Centrul de Excelenta pentru Copiii Asistati  Scotia (CELCIS)

Fundatia Terre des hommes Elvetia