Data 3 Iulie 2018
Fundația Terre des hommes România solicită, în cadrul proiectului ,,Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”, implementat în județul Bacău, oferte de preț pentru construcția unui teren cu gazon artificial multisport (inclusiv accesorii, transport și montaj) în incinta curții Școlii Gimnaziale Nr. 1 din orașul Târgu Ocna, județul Bacău.
Caracteristici tehnice
- Dimensiunea terenului va fi de 34 metri lungime și 17 metri lățime;
- Compania selectată va fi responsabilă de realizarea întregii lucrări (fundație, furnizare și montare gazon artificial, montare accesorii, împrejmuire, transport)
- Gazonul va fi potrivit pentru desfășurarea a mai multor activități sportive (gazon multisport artificial);
- Terenul va fi dotat cu porți pentru fotbal/handbal, coșuri de baschet și va avea marcajele aferente;
- Prețul va fi exprimat separat, pentru fiecare element în parte, va include prețul pentru gazonul artificial, accesorii (porți de fotbal, coșuri de baschet, marcaje), împrejmuire, transportul și montajul;
- Ofertantul va preciza perioada de garanție oferită.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunțului.
Ofertele, semnate și ștampilate, vor fi trimise la adresele de email alina.prodan@archive.tdh.ro, mara.matei@archive.tdh.ro și prin poștă, în original, la adresa Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 13, 600183, Bacău, România.
Despre proiectul ,,Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”
Scopul proiectului este sprijinirea serviciilor sociale, de sănătate și educație prin implementarea de investiții în infrastructura din 37 de localități (comune și orașe) din județul Bacău, atât în construcții, cât și în dotări cu un impact semnificativ asupra calității vieții copiilor.
În prezent, proiectul este la începutul celei de-a doua etape de derulare a investițiilor în infrastructură. În prima etapă a proiectului, au fost evaluate nevoile de investiții în infrastructură, în beneficiul copiilor, în fiecare dintre comunitățile vizate. Acest proces a presupus realizarea, în perioada iulie – decembrie 2017, a unor serii de întâlniri cu autoritățile locale, grupuri de copii, profesori și părinți, precum și cu alți actori din fiecare dintre cele 37 de comunități (ONG-uri, preoți, cetățeni etc). La finalul întâlnirilor a fost organizată o nouă întâlnire cu reprezentanții comunităților locale împreună cu care au fost decise investițiile cele mai relevante pentru comunitățile lor. Decizia finală a fost luată în acord cu nevoile și așteptările copiilor și în funcție de nevoile comune evidențiate în urma întâlnirilor avute cu grupurile menționate mai sus.