Data 24 aprilie 2019
Fundația Terre des hommes România solicită, în cadrul proiectului ,,Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”, implementat în județul Bacău, oferte de preț pentru achiziția de 64 calculatoare ce vor fi folosite pentru dotarea următoarelor patru școli din județul Bacău:
- Școala Gimnazială Poduri, comuna Poduri;
- Liceul Tehnologic Rachitoasa, din comuna Rachitoasa;
- Școala Gimnazială Moinesti, comuna Moinesti;
- Scoala Gimnaziala Sanduleni, comuna Sanduleni.
Informații necesare și caracteristici tehnice ce vor fi incluse în oferta de preț:
- Procesor AMD Ryzen 3 2200G, viteza max 3.5Ghz, 6Mb cache, 4 thread, placa video VEGA 8 incorporata;
- Placa baza Gigabyte A320M-H
- Memorie DDR4 4Gb
- SSD 120Gb
- Carcasa cu sursa de 500W
- Tastatura si mouse A4Tech cu fir
- Monitor 21.5” Full HD 1920×1080, 5ms,wide, VGA HDMI, luminozitate 200 cd/mp
- Licenta Windows 10 Home
- Licenta Office
- Licenta Bitdefender Antivirus Plus
Oferta trebuie sa includa transportul si punerea in functiune a calculatoarelor in cele patru scoli, in limita a 50km distanta de localitatea Bacau. Garantia calculatoarelor trebuie sa fie 2 ani de zile, durata medie de viata a sursei trebuie sa fie de 2 ani si restul componentelor trebuie sa aiba durata medie de viata 5 ani.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Ofertele, semnate și ștampilate, vor fi trimise la adresele de email alina.prodan@tdh.ch, mara.matei@tdh.ch sau prin poștă, la adresa Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 13, 600183, Bacău, România.
Despre proiectul ,,Suport pentru infrastructura socială, de sănătate și educație în județul Bacău”
Scopul proiectului este sprijinirea serviciilor sociale, de sănătate și educație prin implementarea de investiții în infrastructura din 37 de localități (comune și orașe) din județul Bacău, atât în construcții, cât și în dotări cu un impact semnificativ asupra calității vieții copiilor.
În prezent, proiectul este în cea de-a doua etapă de derulare a investițiilor în infrastructură. În prima etapă a proiectului, au fost evaluate nevoile de investiții în infrastructură, în beneficiul copiilor, în fiecare dintre comunitățile vizate. Acest proces a presupus realizarea, în perioada iulie – decembrie 2017, a unor serii de întâlniri cu autoritățile locale, grupuri de copii, profesori și părinți, precum și cu alți actori din fiecare dintre cele 37 de comunități (ONG-uri, preoți, cetățeni etc). La finalul întâlnirilor a fost organizată o nouă întâlnire cu reprezentanții comunităților locale împreună cu care au fost decise investițiile cele mai relevante pentru comunitățile lor. Decizia finală a fost luată în acord cu nevoile și așteptările copiilor și în funcție de nevoile comune evidențiate în urma întâlnirilor avute cu grupurile menționate mai sus.