Miscare, Joc si Sport

Esti parinte si ai vrea sa afli cum sa te joci cu copilul tau astfel incat sa-si dezvolte personalitatea? Cum sa vii in intampinarea nevoilor lui de crestere si de dezvoltare? Cum sa inveti si sa aplici tehnici de disciplinare pozitiva? Cum sa comunici cu copilul tau astfel incat sa se simta iubit, respectat si dorit?

Esti profesor sau educator .… si crezi in valoarea educatiei? Consideri ca ea trebuie sa fie fantastica pentru copil, s-o iubeasca, sa-i dezvolte abilitati fizice, emotionale, mentale si sociale?  Iti doresti sa experimentezi instrumente de educatie nonformala si sa le aplici de-a lungul programei scolare, taberelor si activitatilor extracurriculare ?

Esti asistent social sau psihologsi ti-ai dori sa afli cum ai putea ameliora starea de bine psihosociala si emotionala a copiilor vulnerabili cu care lucrezi, ai dori sa stii ce activitati pot contribui la dezvoltarea comunitatii in care lucrezi?

Esti student sau o persoana dornica de a invata si a experimenta, de a-ti explora resursele personale si a-ti dezvolta abilitati precum cele de comunicare, feedback, de exprimare a emotiilor cat si cele metodologice si tehnice specifice profesiei de animator ?

…atunci

                                             Hai la joc cu noi ! Participa la cursul de animatori !  

Fundatia Terre des hommes organizeaza periodic cursuri de formare de animatori socio-educativi, finalizate cu certificat de absolvire recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari. (cod COR 516907).

Programul de training, axat pe metodologia “ Miscare, Joc si Sport „ elaborata de Fundatie si implementata cu succes in ultimii cinci ani in Romania, Albania si Moldova, urmareste imbunatatirea abilitatilor psihosociale si metodologice ale adultilor implicati activ in educatia si cresterea copiilor.

Formarea este intens practica, bazata pe metoda invatarii prin experimentare a jocului ca instrument psihosocial de lucru cu copiii, ce le dezvolta armonios sufletul, mintea si corpul, ii invata sa coopereze si sa lucreze in echipa, sa capete incredere in fortele proprii, sa-si cunoasca si sa-si exprime emotiile si nu in ultimul rand, sa-si acceseze resursele creative.

Participantii vor invata de-a lungul celor sase zile de formare si a activitatilor de coaching in care vor fi implicati, o sumedenie de jocuri frumoase si interesante, adaptate atat copiilor cat si adolescentilor si vor primi dincolo de suportul de curs, doua manuale de activitati si jocuri psihosociale si traditionale pentru protectia copilului.

Dupa absolvirea cursului, animatorii vor fi capabili sa realizeze programe de animatie socio-educativa adaptate institutiei in care profeseaza si vor putea propune astfel de programe in cadrul taberelor si evenimentelor de animatie outdoor si indoor  adresate copiilor si tinerilor in comunitate.  De asemenea, vor avea posibilitatea de a se alatura echipei de animatori socio-educativi ai

Fundatiei Terre des hommes si de a organiza, in calitate de voluntari, activitati socio-educative ce au ca beneficiari categoriile  vulnerabile de copii.

Pentru inscrieri sau orice fel de alte informatii referitoare la cursul de formare, va rugam sa ne contactati :

Cristina Vladescu | Training and Child Participation Officer  |
Str. Franzelarilor Nr. 6, Sector 2,
020786, Bucharest, Romania
Office: +4021 211 52 66 – Mobile:  + 40 72 80 62 960
Email: cristina.vladescu@archive.tdh.ro /skype: cristina_tdh / www..tdh.ch

Fundatia Terre des hommes Elvetia