ANUNT – CERERE DE OFERTA PENTRU proiectul de investitii „AMPLASARE MODULE TIP CONTAINER PENTRU GRUPURI SANITARE SI RACORDURI UTILITATI” LA Scoala primara negulesti, comuna dealu morii, JUDETUL BACAU

Prelungire termen depunere oferte de pret: Termenul pentru depunerea ofertelor de pret pentru realizarea proiectului de investitii  a fost prelungit pana la data de 28 iulie 2019.”

Fundatia Terre des hommes Romania solicita, in cadrul proiectului ,,Suport pentru infrastructura sociala, de sanatate si educatie in judetul Bacau”, implementat in judetul Bacau, oferte de pret pentru investitia cu titlul ”AMPLASARE MODULE TIP CONTAINER PENTRU GRUPURI SANITARE SI RACORDURI UTILITATI”, la Scoala Primara Negulesti, comuna Dealu Morii.

Documentatii tehnice, caietul de sarcini, caracteristicile tehnice si alte informatii necesare pentru transmiterea ofertei de pret se regasesc in documentele atasate. PTH+DTAC_Rev1  Proiectul tehnic de executie se gaseste si la biroul fundatiei, in Bacau, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 13.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este de 5 zile lucratoare de la data publicarii anuntului.

Ofertele, semnate si stampilate, vor fi trimise la adresele de email alina.prodan@tdh.chmara.matei@tdh.ch sau prin posta, la adresa Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 13, 600183, Bacau, Romania.

Despre proiectul ,,Suport pentru infrastructura sociala, de sanatate si educatie in judetul Bacau”

Scopul proiectului este sprijinirea serviciilor sociale, de sanatate si educatie prin implementarea de investitii in infrastructura din 37 de localitati (comune si orase) din judetul Bacau, atat in constructii, cat si in dotari cu un impact semnificativ asupra calitatii vietii copiilor.

In prezent, proiectul este in cea de-a doua etapa de derulare a investitiilor in infrastructura. In prima etapa a proiectului, au fost evaluate nevoile de investitii in infrastructura, in beneficiul copiilor, in fiecare dintre comunitatile vizate. Acest proces a presupus realizarea, in perioada iulie – decembrie 2017, a unor serii de intalniri cu autoritatile locale, grupuri de copii, profesori si parinti, precum si cu alti actori din fiecare dintre cele 37 de comunitati (ONG-uri, preoti, cetateni etc). La finalul intalnirilor a fost organizata o noua intalnire cu reprezentantii comunitatilor locale impreuna cu care au fost decise investitiile cele mai relevante pentru comunitatile lor. Decizia finala a fost luata in acord cu nevoile si asteptarile copiilor si in functie de nevoile comune evidentiate in urma intalnirilor avute cu grupurile mentionate mai sus.

Fundatia Terre des hommes Elvetia